Heb jij een hart voor mensen in de laatste fase van het leven en tijd om vrijwilliger te zijn?

Geeft het jou een goed gevoel om, samen met een team, te zorgen voor mensen in de laatste fase van hun leven? 

Wordt dan vrijwilliger in ons hospice. Wij zijn op zoek naar zorgvrijwilligers én kookvrijwilligers. Een zorgvrijwilligers zorgt samen met verpleegkundigen voor de persoonlijke verzorging, de voeding en de leefomgeving van onze cliënten. Een kookvrijwilliger bereidt samen met een collega de warme maaltijd voor onze cliënten. Wij bieden een warm en gezellig team, scholing en opleiding en werken op een fijne, groene en rustige locatie. De 8 appartementen voor onze cliënten zijn recent gerenoveerd, smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Zorgen voor cliënten in een hospice doe je samen: professionals én vrijwilligers. Spreekt dit alles je aan? We ontmoeten je heel graag!

De Bregthoeve

De Bregthoeve is een gastvrije en veilige zorglocatie voor mensen met een korte levensverwachting. Onze zorg richt zich op het bieden van comfort en aandacht aan cliënten en hun mantelzorgers, zodat zij zich gesteund voelen in deze moeilijke tijd. Wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week om de (palliatieve) zorg te bieden die op elk moment nodig is.

Wil je een afspraak maken?

Wij ontmoeten  je graag voor een persoonlijk gesprek. Vul dan onderstaand formulier in en Tanja Schipper ( t.schipper@bregthoeve.nl ) , onze Vrijwilligerscoördinator, neemt contact met je op.