Heb jij een hart voor mensen in de laatste fase van het leven en tijd om kookvrijwilliger te zijn?

Geeft het jou een goed gevoel om een lekkere maaltijd of tussendoortje te maken voor onze cliënten? 

Hospice De Bregthoeve zoekt vrijwilligers die willen helpen met het bereiden van de maaltijden voor onze cliënten. Als kookvrijwilliger kun je een belangrijke rol spelen in het bieden van comfort en zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. Je zult niet alleen voldoening halen uit het bereiden van smakelijke maaltijden, maar ook uit de dankbaarheid van onze cliënten en hun naasten. Kom ons team versterken en draag bij aan het verschil dat we met elkaar maken in het leven van onze cliënten.

De Bregthoeve

De Bregthoeve is een gastvrije en veilige zorglocatie voor mensen met een korte levensverwachting. Onze zorg richt zich op het bieden van comfort en aandacht aan cliënten en hun mantelzorgers, zodat zij zich gesteund voelen in deze moeilijke tijd. Wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week om de (palliatieve) zorg te bieden die op elk moment nodig is.

Wil je een afspraak maken?

Wij ontmoeten  je graag voor een persoonlijk gesprek. Vul dan onderstaand formulier in en Tanja Schipper ( t.schipper@bregthoeve.nl ) , onze Vrijwilligerscoördinator, neemt contact met je op.