open huis

donderdag
20 juni
18:00 - 20:00 uur

Open huis

Welkom bij Hospice De Bregthoeve! Op onze open dag nodigen we je van harte uit om een kijkje te nemen in onze warme en zorgzame omgeving. Ontdek hoe we ons inzetten voor het bieden van liefdevolle zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Tijdens deze dag staan onze deuren wagenwijd open om onze missie, toegewijde medewerkers en de serene sfeer van ons hospice te ervaren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en onze bijzondere plek met je te delen.

De Bregthoeve

De Bregthoeve is een gastvrije en veilige zorglocatie voor mensen met een korte levensverwachting. Onze zorg richt zich op het bieden van comfort en aandacht aan cliënten en hun mantelzorgers, zodat zij zich gesteund voelen in deze moeilijke tijd. Wij zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week om de (palliatieve) zorg te bieden die op elk moment nodig is.

Wil je een afspraak maken?

Wij ontmoeten  je graag voor een persoonlijk gesprek. Vul dan onderstaand formulier in en Tanja Schipper ( t.schipper@bregthoeve.nl ) , onze Vrijwilligerscoördinator, neemt contact met je op.