De Bregthoeve houdt Open Huis op zaterdag 14 oktober 2023 van 10 – 12 uur

Internationale Dag van de Palliatieve Zorg

Op de tweede zaterdag in oktober vragen we over de hele wereld aandacht voor de Palliatieve Zorg. Zorginstellingen, hospices en overige zorgverleners organiseren activiteiten. Daarom zetten wij in Schoorl de deur open van ons hospice. Het adres is Voorweg 55 in Schoorl.

Overlijden in een voor jou gereserveerd appartement?

Dit klinkt misschien niet als een mogelijkheid, maar is het wel. In hospice De Bregthoeve verblijf je als client in een eigen appartement met woonkamer en kitchenette, een slaapkamer, badkamer en een terras met zitje. De appartementen zijn recent opnieuw smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Voor onze cliënten is dit fijn en waardevol en zeker ook voor hun naasten.

Zorgteam

In ons hospice zijn 24/7 medewerkers, professionals en vrijwilligers aanwezig, die met liefde en toewijding professioneel zorgen voor onze cliënten en naasten.

Open Huis

Dit is het moment om te komen kijken in ons hospice. Onze medewerkers, verpleegkundigen en vrijwilligers, ontvangen je heel graag. Vragen mogen gesteld worden en met veel trots laten we onze bezoekers de vernieuwde appartementen zien. 

En denk je er wel eens aan om vrijwilliger te worden in een hospice? Ook dan ben je heel erg welkom, want we zijn op zoek naar jou!