Een eigen appartement: privé en comfortabel

In hospice De Bregthoeve voelt u de balans tussen zorgzame aandacht en respect voor uw privacy. Elke cliënt bewoont een gerieflijk appartement met eigen terras en entree. Alle appartementen zijn volledig ingericht, maar u bent ook vrij om zelf spullen mee te nemen. Alles om u in deze fase van uw leven een thuisgevoel te geven. In De Bregthoeve spelen uw aard, levensovertuiging en religie geen rol. Wij heten iedereen gastvrij welkom!

Verzorging die bij u past

De Bregthoeve is een intiem hospice met zeven appartementen, in en rond een historische stolpboerderij. Alle appartementen zijn verschillend in grootte en indeling. Wat uw plek wordt, stemmen we af op wat u nodig heeft en op de mogelijkheden die er zijn. Datzelfde geldt voor uw eetgewoonten. U krijgt altijd verse maaltijden en we kunnen nagenoeg alle wensen en voedingswijzen invullen. Elk appartement heeft een compleet ingerichte keuken met kookplaat, magnetron en koelkast. Naast de vaste maaltijden die u van ons krijgt, kunnen familieleden, gasten of vrijwilligers dus altijd iets speciaals voor u klaarmaken.

Goed om te weten
  • Uw huisdier is welkom in De Bregthoeve, in goed overleg met de coördinator. Wel verwachten we dat uw naasten het dier verzorgen.
  • In alle appartementen geldt een niet-rokenbeleid. Buiten op het terras en in de tuin mogen de cliënten wel roken.
  • In ieder appartement is wifi aanwezig.